Στόχος της επιχείρησης μας είναι η καλύτερη δυνατή επίτευξη τιμής και απόδοσης ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.Δημιουργώντας για όλους τους πελάτες μας, αυτόν τον δικτυακό χώρο,ο καθένας μπορεί να βρεί σχέδια και διαστάσεις από Ζάντες και Ελαστικά, είτε καινούργια, είτε μεταχειρισμένα.

Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα σε ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και αξεσουάρ όλων των τύπων οχημάτων. Με το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά που διαθέτουμε, μπορούμε να κάνουμε κάθε στιγμή την οδήγηση του αυτοκινήτου σου πραγματικά ιδιαίτερη. Στόχος μας, να διασφαλίσουμε την αξία του αυτοκινήτου και την ασφάλεια σας, μέσω ελέγχου τη συνολικής εικόνας των ελαστικών σου (πίεση, σημάδια ακανόνιστης φθοράς, ρεζέρβα). Άλλες υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση και αλλαγή ελαστικών.

Το προσωπικό μας, παρακολουθώντας τις διαρκείς τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των ελαστικών – αμορτισέρ, επιδιώκει την άριστη τεχνική κατάρτιση του.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από ελαστικά (Michelin,Bridgestone,Toyo,Continental,Yokohama, Goodyear,Dunlop,Avon,Pirelli,Uniroyal,Kenda,Cooper,Matador).
Παράλληλα με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων μηχανημάτων παρέχουμε ζυγοστάθμιση με απόλυτη ακρίβεια.

Υπηρεσίες ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΙΚΥΚΛΟ
ΠΩΛΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
ΠΩΛΗΣΗ ΖΑΝΤΩΝ
ΠΩΛΗΣΗ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΖΑΝΤΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ, ΒΑΦΕΣ ΖΑΝΤΩΝ